Integrasjon med Quant Flow – Hvordan får du riktig data til riktig beslutningstager?

Hvordan får du riktig data til riktig beslutningstager?

Beslutningstagere trenger data – validerte data av god kvalitet som gjenspeiler riktig bilde av begivenhetene i din organisasjon. Utfordringen er at slike data befinner seg i en rekke forskjellige systemer. For å få full verdi av dataene må de samles på et sted gjennom god integrasjon. For å oppnå dette er det nødvendig med en integrasjonsstrategi, integrasjonsarkitektur og prosessorientert tilnærming.

I dette webinaret tar vi for oss disse emnene og viser hvordan Quant Flow kan benyttes som en nøkkelkomponent ved integrasjon og digitalisering av transaksjonsintensive virksomheter.

Quant Flow er en IaaS (Integrasjon som en tjeneste) som er tilpasset prosesser for transaksjonsintensive virksomheter og som løser både enkle og komplekse integrasjonsprosesser. Quant Flow er blant annet mye benyttet innen energibransjen hvor løsningen har bevist tydelige nytteverdier som:

  • Gir dataflyt som forbedrer beslutningsunderlag og forretningsprosesser
  • Forbedret datakvalitet gjennom gode integrasjonsprosesser
  • Øker hastigheten på forretningsprosessene ved å bringe data raskere til beslutningspunktet
(Vi har blitt oppmerksomme på at noen har opplevd at bekreftelsesmailen du vil motta etter påmelding har havnet i søppelpost/spamfilter. Husk derfor å sjekke dette hvis du ikke finner bekreftelsesmailen i din mailinnboks.)

Foredragsholdere

Jens Haug

Direktør Produkt og Plattform

Jens Haug jobber som produktansvarlig for Embriq sin produktportefølje til energibransjen. Han har vært med fra produktsatsningens begynnelse, og er daglig opptatt av både produktenes kommersielle utvikling, produktstrategi, bransjens prosesser, teknologi og ikke minst kundenes nytteverdi ved bruk av Embriqs løsninger.

Profilbilde

Sanja Gagovic

Seniorkonsulent

Sanja Gagovic jobber som Senior Consultant for Embriq. Hun har arbeidet i flere større prosjekter innen energi, bank og media bransjen. For øyeblikkket jobber hun med Quant Flow teamet. Hun har spesiell interesse for integrasjon og spesialisert seg innenfor dette.