Min Strøm – Effektiv kundekommunikasjon for digitale nettselskaper

Hvordan forholde seg til moderne forbrukere?

(Talarna talar både svenska och norska.)

Hvordan skal du som nettselskap kommunisere med moderne forbrukere og hvordan skal du integrere kundekommunikasjonen med prosessene til et moderne og digitalt nettselskap?

Min Strøm er en kundeapp som er spesiallaget for nettselskaper. Foruten å se strømforbruket sitt time for time, kan sluttkunden i sanntid blant annet få:

  • Oversikt over planlagte utkoblinger
  • Informasjon om hendelser i strømnettet
  • Sende inn meldinger om feil, mangler eller andre observasjoner i nettet
  • Status på feilrettingen

Samtidig gir løsningen nye muligheter for nettselskapet for å skape engasjement hos kundene på leveransen fra nettselskapet, samt effektive grensesnitt for kommunikasjon med kundene

På dette webinaret så viser vi deg:

  • Hvordan Min Strøm kan benyttes for å bedre kommunikasjon med sluttkunder
  • Hvordan Min Strøm gir bedre kundeopplevelser og større engasjement på tjenestene nettselskapet leverer til kundene
  • Hvordan Min Strøm kan gi mer effektiv drift av ditt kundesenter og optimalisering av kundenære prosesser i nettselskapet

Foredragsholdere

Myselie Nguyen

Sales Executive Services & Software

Myselie Nguyen er en del av salgsteamet for forretningsområdet Services & Software i Embriq. Bakgrunnen hennes er sivilingeniør fra NTNU og hun har tidligere jobbet hos TrønderEnergi Kraft, Tensio og Schneider Electric. Hun er opptatt av å utnytte tilgjengelig data ved å bryte ned de tradisjonelle siloene slik at man kan jobbe mer effektivt.

David Westerlund

Utvecklingschef

David ansvarar för Embriqs affärsutveckling och RnD. Att arbeta i innovativa, komplexa och datadrivna projekt med internationella parter är en del av hans vardag. David är även Product Manager för Quant Insight, Embriqs analysplattform för framtidens energiföretag. Något av de häftigaste i David vardag är det nära samarbetet med kunderna samt att få arbeta med lösningar till den energiomställning som sker runtomkring i vårt samhälle idag.